Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Membersforum

Ugens Profil bliver genfødt i aften d. 20. januar

01/20-2011 at 19:58

Siteadministrator Siteadministrator writes::  Når denne tråd om lidt er startet genfødes "Ugens Profil" - jeg skal lige flytte lidt kode og nulstille en database-tabel.
Den vil erstatte det nuværende forside-slideshow med billeder taget af vinderne i 2010 konkurrencen.

Ugens Profil vælges tilfældigt af programmet blandt de medlemmer, der har lavet sig et profil-slideshow - se her hvordan du gør dét http://naturephotos.dk/Na....
Derfor kan det forekomme at samme profil bliver valgt i mere end én uge i træk!
Skiftet til en ny "Ugens Profil" sker mellem søndag og mandag.

Indtil nu har 48 medlemmer lavet et slideshow. Alle medlemmer opfordres hermed til at få lavet et profilslideshow - at "komme på forsiden" er da ikke så ringe endda!

Alle jer der allerede har lavet et, bør gå igennem processen igen - I kan evt. bare klikke på "Afslut billedvalg" og dermed bibeholde de valgte billeder.
Bl.a. afsluttes udvælgelsen af billeder til slideshowet med at man besvare de 3 spørgsmål 1) favorit udstyr, 2) favorit motiv og 3) favorit lokalitet.
De 23 personer, der sidste år havde æren som Ugens Profil, har jeg flyttet svarene på de 3 spørgsmål fra dengang for. I må selv lige se om de stadig gælder - jeg har også forkortet nogen af dem!

Jeg har observeret en meget forskellig mængde af billeder i de oprettede slideshow. Det mindste antal er 4 og det højeste 68.
Da programmet, der genererer Ugens Profil, tilfældigt udvælger højst 7 billeder, blandt de billeder man har valgt til sit slideshow, kunne det være nogen skulle begrænse antallet i slideshowet, mens andre måske skulle fylde lidt på!?!? - husk det er dine dårligste billeder, du bliver husket for
Siteadministrator
#1

Commented 02/07-2011 at 18:26 by Siteadministrator

Budskabet er vist opfattet, så nu kan dén forsvinde ned i glemslenYou must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2020 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker