Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Experiences

Indonesien November-December

07/11-2011 at 20:30

Kim Jespersen Kim Jespersen writes::  Hej,

Min bedre halvdel har bestil biletter til Indonesien hele november og frem til d 12 december. Hvis der er nogen der er interesserede vil jeg gerne stille min lokal ekspertise til rådighed.

Tur ideer:

Berbak National Park: Sydøstasiens største vådområde, Sumatra.

Bogani Wartabone National Park: Er nævnt flere steder som stedet med verdens højeste Biodiversitet (ARTSRIGDOM), Sulawesi

Bantimurung Nature Park: Sommerfugle himlen på Sulawesi.


Dette er blot forslag til steder; kan let kombineres med besøg i Gunung Gede Pangrango National Park og Gunung Halimun National Park (Vest Java). Her er der mange spændende oplevelser både for de plante og dyre interesserede bl.a Leopard (sort panter), gibboner, løvaber (leafmonkeys), mange insekter, krybdyr og padder.

Jeg forsøger at se nye steder hver gang jeg er afsted, og derfor er Sumatra og Sulawesi parkerne steder jeg ikke har besøgt før, de to parker på Java har jeg besøgt adskillige gange.

Uden at være helt sikker mener jeg også at det er på denne årstid at man kan fange de store fuglemigrationer på Bali og selvfølgeligt også i Berbak vådområdet på Suamtra.

mvh
Kim Jespersen

Peter Borch
#1

Commented 08/07-2011 at 19:49 by Peter Borch

Jeg og konen tager selv til Januar/februar en tur til Sumatra, Bali og et par dage i Singapore så hun kan få tilfredstillet sit shoppegen.
Det er kun en tilrettelagt turist rejse men mon ikke man støder på lidt smukt natur og fauna, man kan få på kortet med hjem, det håber jeg ihvertfald.


Kim Jespersen
#2

Commented 08/07-2011 at 21:12 by Kim Jespersen

Lækkert Peter - går ud fra at Sumatra delen står på nord Sumatra evt. bukit Lawang og Toba??

Hvis Bali er på egen hånd kan jeg anbefale jer bare at leje en bil/bus med chauffør - Det kan i få for ca 250-300kr om dagen - så står den ellers på Vest Bali National Park.

Singapore er rigtig godt for et par dage. Der er et par gode fugle steder... hvis i skal bo på peninsula eller paninsula plaza, som mange selskaber bruger så har du ikke langt til vel assorterede kamera butikker og samtidigt kan du om morgenen gå et smut op på bakken bag den gamle brandstation - her er der godt fugle kig.

http://birdingsingapore.c...


Peter Borch
#3

Commented 08/07-2011 at 23:17 by Peter Borch

Tusind tak kim, jeg skal vide at bruge dine oplysninger og gode råd og også tak for det informative link


Kim Jespersen
#4

Commented 08/07-2011 at 23:42 by Kim Jespersen

Du spørger bare Peter. Har trods alt tilbragt over 5år i regionen, lidt må der da hænge fast:D


Frank Joe
#5

Commented 08/09-2011 at 18:22 by Frank Joe

Der lyder godt, Peter. Må man spørge hvem I skal rejse med?


Peter Borch
#6

Commented 08/09-2011 at 18:46 by Peter Borch

Selvfølgelg må du da det. Hvis du mener rejseselskab er det Abatros Travel, med hensyn til rejsedeltagere ved vi det ikke endnu, men der er da flere pladser Frank Joe


Kim Jespersen
#7

Commented 08/09-2011 at 20:19 by Kim Jespersen

Jeg var lige inde og se jeres tur igennem. Ser fint ud, ved du hvwem rejselederen er??? Er selv rejseleder hos et konkurerende selskab:D


Peter Borch
#8

Commented 08/09-2011 at 21:15 by Peter Borch

Hej Kim, har prøvet at få en hotelliste, men det oplyses ikke før et par uger inden afrejse, med hensyn til rejseleder ved jeg det ikke endnu, vil prøve at kontakte Abatros des angående. Googlede dig lige og så at det er hos Marco Polo du er rejseleder, har rejst et par genge med Marco Polo til Borneo og Costa Rica, begge gange med Hanne Christensen som rejseleder, meget vellykkede ture. For øvrigt har jeg haft Leif Schack Nielsen, som også er rejselder hos Marco Polo, som underviser på aftenskole i fuglekending for omkring, suk tiden går, 30-35 år siden, og kunne godt tænke mig at tage til Madagasgar


Kim Jespersen
#9

Commented 08/09-2011 at 22:36 by Kim Jespersen

Madagaskar er også i høj kurs hos mig.... det kommer nok engang - forøvrigt var det folk fra Malaysia/Indonesien der først bosatte Madagaskar:D

Min første tur for Marco Polo var faktisk som standin for Hanna engang hvor hun blev forhindret. Har også guidet for andre selskaber turene ligner hinanden ret godt, der er lidt forskel på hvor meget selskaberne ofrer på gæsterne undervejs. 20000,- for jeres rundtur kan vel næsten ikke gøres billigere, med mindre man arrangerer alt selv og så kræver det lidt mere forarbejde.


Kim Jespersen
#10

Commented 09/30-2011 at 14:43 by Kim Jespersen

http://documentarystorm.c...

lidt spændende til info om Toba - et af stoppende på Sumatra turen


Peter Borch
#11

Commented 09/30-2011 at 17:06 by Peter Borch

Hej Kim kan du specifisere det lidt mere, synes ikke jeg kan finde noget


Kim Jespersen
#12

Commented 09/30-2011 at 17:58 by Kim Jespersen

Mega vulkaner...... Den Mega vulkan der gik i udbrud for 75000år siden er Toba, som du skal besøge (Lake Toba, Samosir, prapat), Der er aske miner i Indien hvor man miner aske fra Toba vulkanen (et flere meter tykt lag aske), jorden har været mørklagt den gang, måske i helt op til 3år og evt også startet en istid.


Peter Borch
#13

Commented 09/30-2011 at 18:23 by Peter Borch

OK Kim, tak skal du have, jeg så godt vulkanerne men forbandt det ikke til TobaYou must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2021 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker