Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Experiences

Borneo tilbud om fugle og fototur

09/17-2015 at 12:50

Kim Jespersen Kim Jespersen writes::  Som mange af jer ved, er jeg på Borneo nogle gange om året som rejseleder.
Jeg har vinter/forårs ture, samt efterårsture. Jeg påtænker at arrangerer en fugle/fototur før min efterårstur 2016. I år ligger min tur fra d12-24 november, 2016 er ikke helt fastlagt endnu, men bliver ca samme tid.

jeg forestiller mig en tur lige før ture, dvs 10dage på Sabah fra slut oktober, eller starten af november.

2dag Kota Kinabalu ved ankomst; vi vil besøge en nathejre koloni, og et par andre steder lige omkring byen. Vil vil på andendagen kører nord for byen til et vådområde hvor vi vil se efter vadefugle på træk

2/3dage i Kinabalu Park; hvor vi skal lede efter Whitehead's trio; Whitehead's Broadbill, spiderhunter, Trogon. Der er også et væld af planteliv, herunder kandebærer,Rafflesia, diverse orkideer. Vi skal også brugen lidt aftentid på at leder efter frøer, slanger, insekter, eller hvad der nu dukker op.

2dage i Sepilok; Ikke fordi vi skal bruge megen krudt på Orangutan og Malaybjørne rehabiliterings centret, men i området er der gode muligheder for en række spændende fugle og pattedyr; Bornean Bristlehead, pitta'er, Solfugle, væverfugle, og på pattedyrs siden dværgegern, Colugo (flyvende lemur), flyveegern, lorier, og hvis vi er rigtig rigtig heldige Tarsier.

Sukau Flodsafari 3/4dage; Næseaber, Orangutanger, ca 8 abearter ialt. Elefanter, diverse mindre pattedyr,
Fugle; 8arter af Næsehornsfugle/Rynkenæb, Bornean ground Cuckoo, Frogmouth, pitta'er, flere isfuglearter, rovfugle hvor Bornean Falconette (verdensmindste), Wallaces Hawkeagle, Bathawk er blandt de store oplevelser.

slut på min service. Der er mulighed for at tage videre til Selingan for at se havskildpadder lægge æg, og/eller videre til Tabin, hvor der er rigtig gode chancer for adskillige ugle arter, kattedyr, vildsvin, gibboner, jeg havde 104 fuglearter på 2 dage sidst jeg var der. Eller man kan besøge Danum Valley, som er en regnskovs perle.

Grunden til jeg ikke har inkluderet skildpadder/Danum, eller Tabin er at det er forholdsvist dyre programmer (skildpadder 1dag ca2500;tabin 2-3dage 3500; danum 2-3dage 4500+).

Turen bliver med mig, samt 1-2 meget erfarne fugle/natur guides; som samtidigt er gode venner, Jeg håber at både Osman og CK Leong kan komme med os på opdagelser. De er begge med i Borneo 500club, som sifu CK Leong er stifter af. Vi har derudover en Herpetologi mand i Kinabalu Park, der kan hjælpe os med at finde endemer.


Jeg afventer priser, men forventer ca 8-10000kr for programmet, dertil kommer returbiletter Danmark-Kota Kinabalu; som koster ca det samme.

Kim Jespersen
#1

Commented 09/17-2015 at 13:10 by Kim Jespersen

Et par links;

Her til de ture jeg laver for stjernegaard; hvor rekorden er 171 fugle kryds, vel og mærket ikke dedikeret fugletur

http://www.stjernegaard-rejser.dk/borneo/alle-vores-rejser-til-borneo/borneo-ultimative-naturoplevelser-13-dage-med-dansk-rejseleder/

og CK Leong

http://borneobirds.com/


Kim Jespersen
#2

Commented 09/17-2015 at 13:12 by Kim Jespersen

Prøver lige igen med styr på linksene


http://www.stjernegaard-r...

http://borneobirds.com/...You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2021 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker