Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Experiences

Småland & Skåne d. 26 april 2014

04/27-2014 at 08:48

Lars Andersen Lars Andersen writes::  D. 26 april 2014; John Strange Petersen og Lars Andersen kørte lørdag morgen kl. 6:30 fra Amager over Øresundsbroen mod Blekinge op til Mien Sö i det sydlige Småland, hvor vi ankom kl. 9:15, vi ledte først i et Slåenkrat efter larver uden held, vi så en enkel Nældesommerfugl sidde i Slåenblomster. Senere på en kendt lokalitet for Enghvidvinge stod vi længe og kikkede, det var åbenbart for tidligt. Vi så en del Citronsommerfugl, en enkel Skovblåfugl & Sørgekåbe. Senere kørte vi tilbage mod det østlige Skåne ned mod nogle skove vest for Vitaby, hvor vi i en mose så et Tranepar, langs en skovsti med blomstrende Blåbær så vi en del Citronsommerfugl & Dagpåfugleøje, en enkelt Grønåret Kålsommerfugl, Lars så en Kirsebærtakvinge/Østlig Takvinge & Grøn Smaraglibel, og John så i blomstrende Blåbær en Coranarta cordigera. Senere kørte vi vestover hvor vi lige gik en tur i en mose syd for Sturup Lufthavn hvor vi så en enkel Aurora. Vi var tilbage på Amager ved 17 tiden.
Author: Lars Andersen

Lars Andersen
#1

Commented 04/27-2014 at 08:50 by Lars Andersen

Jeg må indrømme jeg var træt da jeg kom hjem. Så det er først nu jeg fik tid til at se på billeder fra turen. Tak John, det var hyggeligt, selv om vi ikke så så meget.

Author: Lars Andersen


John Strange Petersen
#2

Commented 04/27-2014 at 11:15 by John Strange Petersen

Selv tak. Når man ikke får det, man er ude efter, bliver man lidt nøjsom. Da cordigera ikke var samarbejdsvillig, måtte jeg tage til takke med nogle tæger.

Author: John Strange Petersen


Jørgen Dam
#3

Commented 04/28-2014 at 16:13 by Jørgen Dam

I har haft en tur med forudgående forhåbninger, så turen har været god, synes jeg.
Hvis der var fornem gevinst hver gang, så var vi nok nogen, der for længst var steget at toget.
I øvrigt synes jeg, at I to kun sjældent kommer tomhændet hjem fra jeres ekskursioner, hvorhen de så er gået, og I er begge fornemme referenter, så mange af os er jer dybt taknemmelige over jeres turreferater.
At denne tur har væres smålig med fangster, viser så til gengæld, at I er menneskelige, hvilket nok vil undre en eller anden af jeres fans.You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2021 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker