Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Photo

Farveændring i billedet ved upload.

11/19-2010 at 10:07

Ole Steen Bornak Ole Steen Bornak writes::  Er farverne i dit billede som du forventede det, når du har uploadet dit billede her på siden?
Nu har jeg lige prøvet at åbne et af mine billeder i både Internet Explorer og Mozilla Firefox. I Explorer er farverne en smule kraftigere og dermed afviger de tydeligt fra mit originalbillede, hvorimod billedet i Firefox ligner det jeg uploadede. Kan nogen give en forklaring på det.
Mærkeligt nok har jeg ikke bemærket noget ved upload på andre sider jeg benytter til mine billeder. Men der burde vel være samme problem.

#1

Commented
11/19-2010 at 12:20 by
deleted profil
Det er ikke et ukendt fenomen, at de forskelige browsre viser farverne forskelligt, Crome fra google er i nogens øjne den browser der gengiver bedst. Det vi som brugere kan gøre er at bruge farverummet sRGB ved opload, der er beregnet til netbrug.


Ole Steen Bornak
#2

Commented 11/19-2010 at 12:35 by Ole Steen Bornak

Hej Bjarne.
Tak for dit indlæg. Jeg bruger altid sRGB til billeder for upload. Måske skal man anvende Crome eller Firefox som browser fremover. Men når de forskellige browsere viser forskellige farver, kan det jo give en del forskellige opfattelser af et givent billede. Jeg tænker her på når der skal gives kritik. Mit problembillede, www.naturephotos.dk/NaturePhotos_show_pic_artsgalleri.php?kgf=8307&menu=21&sort=6
fik bl.a. mere blå og røde farver i forhold til mit originalbillede, når det vises i Internet Explorer.You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2022 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker