Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Photo

Kursus i fuglefotografering

02/16-2011 at 22:50

Keld Sørensen Keld Sørensen writes::  
Kom med til Skjern Enge og Værnengene på et spændende kursus i fuglefotografering sammen med fuglefotograferne Keld Sørensen og Anders Nielsen d. 15/4, d. 16/4, d. 6/5 eller d. 7/5 2011. Vi starter kl. 13.00 og forsætter til solnedgang.

På kurset vil du lære nogle af de teknikker, der kræves for at tage flotte fuglefotos. Du vil bl.a. lære teknikker, der vil gøre dig i stand til at tage knivskarpe billeder, og hvordan du indstiller eksponeringen, så billederne ikke bliver for lyse eller for mørke.

Vi begynder i Skjern Enge, hvor der vil blive givet en introduktion til dagens program. Vi vil her sikre, at den enkelte deltager får indstillet sit kamera optimalt til at fotografere fugle. Når kameraerne er blevet indstillet, vil vi begynde at fotografere de fugle, der er på stedet. Efter en lille time begiver vi os mod Værnengene, der ligger ca. en halv times kørsel fra Skjern Enge.

Når vi ankommer til Værnengene, vil der blive givet en introduktion til området og nogle af de fuglearter, vi forventer at komme til at fotografere. Inden vi går i gang med at fotografere i Værnengene, vil vi give en grundig gennemgang af emnerne:

Eksponering
At bruge bilen som fotoskjul
Optagevinklens betydning
Optimal skarphed
Komposition
Kreativ brug af lukkerhastighed
Miljø i fuglebilleder

Resten af dagen vil vi bruge på at få styr på teorien i praksis. Deltagerne vil blive inddelt på to hold og køre med enten Keld eller Anders rundt i Værnengene. Her vil deltagerne fotografere fugle fra bilen og få kyndig vejledning til at forbedre teknikkerne undervejs.

I løbet af aftenen vil der være en kort pause, hvor vi giver en sandwich og sodavand, så vi kan få lidt at styrke os på. Kurset slutter, når solen er gået ned, og det er blevet for mørkt til at fotografere fugle.

Inden for fuglefotograferingen kan der aldrig gives garantier, men vi forventer, at du som minimum vil komme hjem med billeder af Stor Kobbersneppe, Rødben, Engpiber og Gul Vipstjert. Andre arter der kan tænkes at komme på kortet inkluderer: Skestork, Sanglærke, Skeand, Brushane, Tornirisk, forskellige rovfugle og mindre vadefugle.

Der er en deltagerbegrænsning på 6 personer pr. kursusdato. Kurset vil kun blive afholdt, hvis der er mindst 2 deltagere samme dato. Såfremt der kun er 2 eller 3 deltagere den samme dato, vil der kun være én instruktør.

Vi anbefaler, at du bruger et objektiv med en brændvidde på mindst 300mm. Hvis ikke du har en tele, vil vi gerne være behjælpelige med at henvise til udlejere af fotoudstyr.
Prisen for kurset er 1250 kr. inkl. moms.
Tilmelding foregår ved henvendelse til fotokeld@tdcadsl.dk eller andersnielsen1@gmail.com. Vi sender dig betalingsoplysninger, og du er først tilmeldt kurset, når vi har modtaget betaling.

Vi vil gerne formidle kontakt mellem tilmeldte deltagere, såfremt der er ønske om samkørsel til Værnengene. Deltagerne skal selv aftale de nærmere detaljer omkring dette.

Vi forbeholder os ret til at ændre i programmet, så der bruges længere tid i enten Skjern Enge eller Værnengene, hvis vi vurderer, at dette vil give et større udbytte for deltagerne.

I tilfælde af meget dårligt vejr forbeholder vi os ret til at aflyse kurset – deltagerne vil få fuld tilbagebetaling i dette tilfælde.

mere info på http://www.fotokeld.dk
lidt om os her:
Keld:
http://www.fotokeld.dk/
http://www.phosee.dk/user/475-keld-soerensen
Anders:
http://www.pbase.com/a_nielsen
http://www.phosee.dk/user/505-anders-nielsen


Tilmeldte:
venlig hilsen Keld
http://www.fotokeld.dk
Author: Keld Sørensen

JH
#1

Commented 02/16-2011 at 23:28 by JH

Flot, flot plakat, Keld !

Held og lykke med projektet !


Keld Sørensen
#2

Commented 02/16-2011 at 23:31 by Keld Sørensen

tak skal du have
Anders skal have roserne for plakaten, billederne har vi delt 50/50.


Anders Nielsen
#3

Commented 02/17-2011 at 16:01 by Anders Nielsen

Så vil jeg tillade mig at tage i mod de rosende ord - tak for det Henrik.

Mvh. Anders


Jens Stolt
#4

Commented 02/17-2011 at 22:55 by Jens Stolt

Godt initiativ.


Torben Hvid
#5

Commented 02/20-2011 at 01:18 by Torben Hvid

Fin annonce


Anders Nielsen
#6

Commented 03/07-2011 at 22:22 by Anders Nielsen

Der er nu 3 pladser tilbage fredag d. 15/4.

Der er 5 pladser tilbage fredag d. 6/5.

Der er ikke nogen tilmeldte lørdag d. 16/4 og lørdag d. 7/5 endnu.

Mvh. Anders


Anders Nielsen
#7

Commented 03/15-2011 at 16:31 by Anders Nielsen

Der er nu 2 pladser tilbage fredag d. 15/4.

Mvh. Anders


Anders Nielsen
#8

Commented 03/21-2011 at 13:44 by Anders Nielsen

Som en lille bonus får alle deltagere på kurset en bog om fotografering. Der kan vælges mellem bøgerne "Muligvis" og "Øjeblik", der begge er udgivet af Photocare. Bøgerne vil blive uddelt efter "først til mølle"-princippet, da vi har 12 stk af hver.

Mvh. AndersYou must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2022 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker