Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
Membersforum

Sikringsboks og eller en -kuffert i bilen?

11/04-2014 at 19:37

Bjarne Nybo Bjarne Nybo writes::  Jeg overvejer at få installeret en sikringsboks og eller en kuffert i bilen. Der triller jo mere og mere fototudstyr ind og mere og mere med ud i felten. Jeg medringer så det hele i 1 eller 2 fototasker – men til tider må der forblive noget i bilen. Jeg er godt forsikring og udstyret er bag tonede ruder Jeg er meget påpasselig med ikke at have noget tilbage i bilen når jeg forlader den- men tyvene er jo uberegnelige.
Men til tider må man jo lige ind til købmanden og lader det hele forblive i bilen det par minutter.

Har nogle erfaringer med sådanne sikringsbokse?
Mange fotohilsner BjarneJan Fischer Rasmussen
#1

Commented 11/05-2014 at 12:27 by Jan Fischer Rasmussen

Lytter


Poul Pedersen
#2

Commented 04/27-2015 at 11:31 by Poul Pedersen

Efter at jeg skiftede fra en bil med bagagerum til en med åbenlyst varerum, så var jeg noget bekymret for dette.
Men nu har jeg i flere år kørt rundt med mit eget og venners grej i mange forskellige situationer, og udover at tildække og camouflere grejet med en masse rod og gummistøvler (og andet som passer ind i bilens generelle uvaskede bonderøvsimage), så er jeg ikke nået der til hvor jeg følte en decideret aflåst boks ville hjælpe. Tværtimod, så er mørk folie på ruderne osv. efter min erfaring bare med til at friste svage sjæle til at tjekke indholdet ud.
Og det skader nok heller ikke at bilen er så kedelig, anonym og generelt talrig i de områder jeg færdes, og så er jeg meget principfast med ikke at have en fristende radio, gps eller andet liggende åbenlyst fremme.
Derudover har jeg så også sikret mig at mit forsikringsselskab ikke bare løber fra regningen, hvis jeg skulle være uheldig.You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2020 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker