Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos




Debate the site

Problemer med browser...

09/29-2011 at 20:40

Frits Thomsen Frits Thomsen writes::  Har i lavet ændringer på siden de sidste par dage ??
Min Opera -browser virker pludselig ikke her på NP mere.. ØV..

Blev nødt til at bruge den dumme Explorer for at skrive dette !!

Siteadministrator
#1

Commented 09/29-2011 at 21:05 by Siteadministrator

Hmm - sidste opdatering var d. 22. september.


Frits Thomsen
#2

Commented 09/29-2011 at 21:26 by Frits Thomsen

Hmm .. så ved jeg ikke hvad der er galt .. jeg observerede først at der var noget der var anderledes i går...


Siteadministrator
#3

Commented 09/29-2011 at 21:32 by Siteadministrator

Jeg har aldrig selv checket sitet i opera. Jeg bruger IE, FF og GC - alle i nyeste versioner.


Siteadministrator
#4

Commented 09/29-2011 at 21:33 by Siteadministrator

- og en gang i mellem Safari, by the way. Det er når jeg kommer i nærheden af en af sønnernes Mac'er


Villy Leif Olsson
#5

Commented 09/29-2011 at 23:02 by Villy Leif Olsson

Jeg har ikke problemer med min Opera. Dette er skrevet med Opera som browser. Version 11.51



Villy Leif Olsson
#6

Commented 09/29-2011 at 23:17 by Villy Leif Olsson

Jeg kan se, at du har været inde på Phosee i dag. Havde du problemer der?


Frits Thomsen
#7

Commented 09/30-2011 at 00:01 by Frits Thomsen

Nej ..jeg har kun haft problemer med Naturephoto ..og så Danmarks Radio :)
Nu kan jeg godt åbne trådene , og læse dem og svare. Det eneste der mangler nu er menuerne foroven : Forside,Gallerier,Min side , Forum osv .. dem kan jeg stadig ikke bruge med Opera :(


Villy Leif Olsson
#8

Commented 09/30-2011 at 00:06 by Villy Leif Olsson

Som sagt ingen problemer her, Frits. Bruger Opera out of the box, uden diverse ekstraprogrammer :)
Har Stofa lavet opdateringer?


Siteadministrator
#9

Commented 10/01-2011 at 20:17 by Siteadministrator

Menuen er lavet med et script. Kan det tænkes at du har slået afvikling af scrips fra?


Villy Leif Olsson
#10

Commented 10/01-2011 at 23:30 by Villy Leif Olsson

Jeg kan umiddelbart kun finde noget om Javascripts i Opera. Er det Java du bruger Frank?


Siteadministrator
#11

Commented 10/02-2011 at 00:14 by Siteadministrator

jes


Villy Leif Olsson
#12

Commented 10/02-2011 at 02:35 by Villy Leif Olsson

Så har jeg samme problem som Frits med Opera.

Jeg kan se menulinien, Jeg kan se undermenuerne, men de er ikke klikbare, og det ser ud til at der linier under hver tekst i undermenuerne. Linien er også under menulinien.
Undermenuerne forsvinder efter et øjeblik som om musen ikke registreres. Der er vel derfor det ikke er muligt at på et felt i undermenuen.

Jeg ved at jeg slettede cachen til Opera, og at det er efter den sletning, at det er gået galt :(.




Siteadministrator
#13

Commented 10/02-2011 at 12:49 by Siteadministrator

Det er jeg ked af


Villy Leif Olsson
#14

Commented 10/02-2011 at 14:03 by Villy Leif Olsson

Jeg kan så tilføje, at det ser ud til, at det kun er galt på NP og ikke andre af de sider, jeg normalt bruger :((


Siteadministrator
#15

Commented 10/02-2011 at 14:25 by Siteadministrator

Det er jeg ked af
Hvor skal vi søge en løsning? I Opera eller ...? Sitet virker i de andre browsere, men burde selvfølgelig virke i alle.


Villy Leif Olsson
#16

Commented 10/02-2011 at 15:43 by Villy Leif Olsson

Jeg fik fremprovokeret en fejl, så der er sendt en fejlrapport til Opera. I fejlrapporten er NP's URL også nævnt. Jeg forsøgte at formulere et svar på engelsk om problemet.

Og så er det altså ikke nok, at du er ked af det :)))


Villy Leif Olsson
#17

Commented 10/02-2011 at 15:56 by Villy Leif Olsson

Hvis jeg får placeret musen rigtigt omkring Villys side, kan jeg se følgende i status linien: ../NaturePhotos_ejergalleri.php?menu=38_Ejer=93

Det ser jo rigtigt ud. Men jeg kan ikke klikke mig ind.


Siteadministrator
#18

Commented 10/02-2011 at 16:30 by Siteadministrator

Bortset fra at din underscore skal være et & så ja


Jens Stolt
#19

Commented 10/04-2011 at 06:02 by Jens Stolt

jeg har også pludselig fået problemer i opera.
menuerne ser underlige ud og virker ikke.


Siteadministrator
#20

Commented 10/04-2011 at 23:29 by Siteadministrator

Jeg har prøvet at downloade og kører opera - det er noget møg.
Det er ikke kun på naturephotos at den giver problemer, det er på alle de sites jeg kan finde, der bruger dette menu-script.
Det tyder på et opera-problem ifm. en ny version - out of my hands.
Kan I få fat i en ældre version - I der insisterer på at bruge opera?


Villy Leif Olsson
#21

Commented 10/04-2011 at 23:39 by Villy Leif Olsson

Det kan der sikkert, men problemet er, at den opdaterer sig til den nyeste version :(((


Frank Joe
#22

Commented 10/05-2011 at 00:03 by Frank Joe

Det er en skandale, når maskinen tager magten fra én. Robotterne overtager snart


Jens Stolt
#23

Commented 10/05-2011 at 01:16 by Jens Stolt

jeg brugte explorer, men der var altid megen tendens til at den ville overtage maskinen, så skiftede jeg til firefox, men den konflikter med min skærm, så skiftede jeg til opera, som virkede fint allevegne...
Indtil forleden.
Nu må jeg prøve chrome.


Haldor
#24

Commented 10/05-2011 at 01:56 by Haldor

Det er næsten sjovt, at du vil prøve chorme Jens, for jeg skrevet til Frank Joe for at fortælle, at jeg kunne se min gamle profil og så spurgte jeg om han ikke ville oprette den igen. Han skriver så tilbage "Det var en fejl – den er nu rettet. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det." Og derefter kan jeg ikke bruge chrome mere her på siden...!
Gad vide hvad der sker?


Frits Thomsen
#25

Commented 10/05-2011 at 13:08 by Frits Thomsen

Jeg har fundet en løsning !!!!!
man kan snyde siden til at tro at man bruger Firefox ... som den åbenbart bedre kan li ´:)
Sådan gør man :

Højreklik et sted på siden , vælg : Edit site preferences ... derefter : Network ...så finder man "Browser identification" sæt den til :Identify as Firefox.

så logger man ind og ud et par gange og så skulle det begynde at virke igen :)

MVH
Frits


Siteadministrator
#26

Commented 10/05-2011 at 14:03 by Siteadministrator

Det lyder godt, Frits - du er en skrapsak!!!
Dine problemer skyldes vist andre ting, Haldor. Noget med gamle, slettede profiler?


Siteadministrator
#27

Commented 10/05-2011 at 14:33 by Siteadministrator

Jeg tilføjer løsningen i vores FAQ - NPedia.



You must log in to write comments



To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2019 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker