Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos
This & That

Om tyverier fra (natur)fotografer.

12/12-2017 at 12:09

Carsten Siems Carsten Siems writes::  Jeg har eftersøgt input til dette.
Jeg har 10 beretninger - heraf har 8 profiler her - og 8 er medlemmer i NFD.
Fik kun lidt respons i Facebookgruppen "Naturfotograferne.dk"
Idéen er at hjælpe politiet med at se sammenhænge - og at se hvor udbredt det er, samt at dele hvordan man kan sikre sig.

Det er vores udstyr, de er efter......
Desværre har flere af os været ude for det
Der er meget, der tyder på, at det er bestilt arbejde. Nogle kriminelle (formentlig hælerne) finder adresser frem og sender indbrudstyve ud på opgaven. I de fleste tilfælde er de kun gået efter fotoudstyr og har ladet computere, tv o.l. stå. Og mange har haft indbrud, mens de sov, hvad der naturligvis er ekstra ubehageligt - men formentlig fordi vores gode udstyr også er der, når vi er hjemme.
De fleste af os deler billeder mange steder, så hvor vi bliver "opdaget" er ikke til at sige. Det er dog klogt IKKE at ha' en offentlig facebookprofil.
Hvis du har været ude for noget lignende i løbet af de sidste to år, så vær rar at skrive din historie til mig på info@nfd.dk

Bare kort – Hvor bor du - bare byen? Hvornår (dato)? – Var du hjemme? Hvordan kom de ind? – Hvor meget blev stjålet? – Har du sikret dig på nogen måder efter indbruddet? – Blev du behandlet godt af dit forsikringsselskab? Send meget gerne politiets journalnummer.
Jeg håber så at kunne samle vores erfaringer sammen til noget brugbart. Politiet i Nordjylland (hvor min stjålne bil blev stoppet) sagde til mig, at der var en efterforskning i gang – at problemet var størst på Sjælland – og at min teori om bestilt arbejde var rigtig. Det er nok sjældent tyvene bliver fanget - i mit tilfælde fik de dog fat i den ene af to litauere, meeen han tør nok ikke snakke.

Carsten Siems
#1

Commented 12/12-2017 at 12:11 by Carsten Siems

Kom meget gerne med input.
Vil du ikke dele det her i forum, så skriv til mig her: info@nfd.dk


Freddy R.
#2

Commented 12/12-2017 at 22:49 by Freddy R.

Tak for info Carsten, jeg har nu rettet lidt i mit navn og måske kan det gøre at jeg ikke kommer i samme situation.You must log in to write commentsTo the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2021 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker