Online-forening for NaturFotografer Online-forening for NaturFotografer
 
  ©   
Login

Sign up

The Gallery

Gallery "X"

Forums

Articles

NaturePhotos

Documentary, Nature, Controlled Environment, Studio, Creative, Man & Nature
   
The Gallery
Vis forrige
Tilbage til listevisning
Vis næste
Snowy Owl, Bubo scandiaca See more pictures of the species
Click on image to see it fullsized
 Sneugle Bubo scandiaca
Data: Canon 5D IV, Canon 600mm f/4 IS II - f/4, 1/4000sec, ISO800
Filesize unknown!
Captured
on 01/24-2018
Saskatoon, Canada
Author: Johnny Salomonsson
www.johnnysalomonsson.dk
Uploaded
03/07-2018
See more pictures by Johnny Salomonsson
Categori: Nature
Description:


Mads Syndergaard
#1

Comment
03/07-2018
20:10 by
Mads Syndergaard
Hej Johnny,
Nu har jeg siddet og set på billedet lidt, og det er jo fantastisk smukt. Og så kom jeg til at se på baggrunden - jeg tror den ville være flot selv uden ugle! Det kunne minde om et billede af Johs. Hoffmeister, der var glad for de store åbne vidder oppe omkring Lønstrup i NV-Jylland. Du er jo (f)uglefotograf, men hvis I kommer forbi igen skulle I prøve at skyde nogle landskaber også. Bare en idé...

Michael Hansen
#2

Comment
03/07-2018
21:26 by
Michael Hansen
Flot billede. Kunne godt tænke mig, hvis du har lyst til at fortælle lidt om turen derop til Canada. Hvordan har i planlagt turen og hvor gode er chancerne er der for at få ugle på kortet? Er det samme sted i er hele tiden eller flytter i rundt osv osv.

Johnny Salomonsson
#3

Comment
03/08-2018
08:42 by
Johnny Salomonsson
Hej Mads
Tusind tak,, det glæder du kan lide billede og jeg har tjekket Johannes Hofmeister´s billeder og jeg kan godt hvad du mener, ihvertfald med farver og linierne i billede, men jeg er nok mere fuglefotograf end landskabsfotograf
Hej Michael
Først mange tak for din kommentar .. Vi havde booket en sneugle workshop og det vil jeg anbefale du gør, at rejse rundt på egen hånd og fotografere sneugler kræver nok noget mere end en uge i Saskatoon, Canada Der er flere Canadier, som arrangerer de her sneugle workshops, men vi har brugt Frank Johnson de sidste 2 gange vi har været af sted .. Du kan tjekke ham ud her. www.snowyowlphototours.com. Han har tjek på uglerne i området, men de varierer i antal fra år til år, men normalt har han 2-4 ugler, som er "samarbejdsvillige" men der er jo ingen garanti , det er jo vilde fugle, de kan pludselig forsvinde, hvis vejret ændre sig,, det har vi prøvet ... Du skal selv booke fly, bil og hotel, men som sagt, der er andre, som arrangerer sneugle workshops.. du er meget velkommen til, at kontakte mig, hvis du har brug for flere oplysninger m.h. t valg af tøj og fotoudstyr ..
Mvh
Johnny Salomonsson
Michael Hansen
#4

Comment
03/08-2018
14:56 by
Michael Hansen
Mange tak for svaret Johnny. Jeg har været inde på Frank Johnson`s hjemmeside og er blevet en del klogere. Tak for at jeg må kontakte dig når jeg nærmer mig en beslutning om at tage derop. Sjovt nok, synes jeg at mærke, at flyskrækken fylder mindre når der for enden af landingsbanen sidder en ugle . Takker endnu engang.

Carl Ammitzbo
#5

Comment
03/09-2018
12:45 by
Carl Ammitzbo
Ja, rigtigt smukt
To the frontpage        To the Top

About us! | Guidelines | Contact Addresses | Links

© Photos - Authors  |  © Data - Naturephotos.dk  |  © Applications - Joe's Webdesign,  2009-2019 - All rights reserved.
 
eXTReMe Tracker